Ewah Ewah

Mari BerGosip
 
HomeHome  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 
 

 Gossip: Pelakon Digugurkan Kerana Dadah

Go down 
AuthorMessage
Admin
Admin


Number of posts : 147
Registration date : 2009-03-16

PostSubject: Gossip: Pelakon Digugurkan Kerana Dadah   Wed Mar 18, 2009 3:27 am

BARU-BARU ini, ketika Cik Normah bertemu seorang produser yang gah juga namanya di sebuah majlis makan-makan. Banyak cerita keluar daripada mulutnya. Maklumlah, sesekali berjumpa, tentulah banyak hendak diperkata.

Lagi pun Cik Normah dengan produser itu sudah macam kawan lama.

Tiba-tiba, dia pun bercerita mengenai kerenah pelakon hari ini yang semakin kurang disiplin. Bukanlah semua bersikap sedemikian, tetapi memang ada yang berangan-angan besar sedangkan hasil kerjanya tak sehebat mana pun. Seorang daripada pelakon yang terbabit dalam projek televisyen terbitannya pun tidak terkecuali, sehingga menimbulkan banyak masalah kepada pasukan produksi.

Kononnya, ketika mula-mula diambil bekerja, pelakon ini menunjukkan sikap yang terpuji. Namun, selepas setahun ‘makan gaji’ dengan produser ini, dia mula buat perangai. Pelakon muda ini dikatakan selalu datang lambat ke lokasi. Kalau diminta datang jam 10 pagi, jam 6 petang barulah dia muncul. Habis itu, tak ke kasihan pelakon dan pekerja lain yang menunggu dari pagi?

Petikan dari web
Back to top Go down
View user profile http://ewah-ewah.forumotion.net
 
Gossip: Pelakon Digugurkan Kerana Dadah
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Ewah Ewah :: Gosip Artis Melayu :: Gosip Artis-
Jump to: